Presse

Pressemeddelelser

meetly.dk - NY dansk online platform sætter turbo på videndeling og debat om mødet mellem mennesker
I dag ser Danmarks nye onlineplatform dedikeret til mødet mellem mennesker - meetly.dk - dagens lys. Bag initiativet står BC Hospitality Group A/S, en af hospitality-branchens største aktører, som med tiltaget ønsker at sætte skub i og diskutere værdien af det menneskelige møde. Og netop debat og videndeling på tværs af branchen glæder koncernens marketingdirektør og manden bag idéen, Morten Jensen, sig rigtigt meget til.
16 Apr 2018 11:15:45 GMT
Copenhagen Games har vokseværk! - og rykker ind i Bella Center Copenhagen
Igen i år vender Danmarks ældste og mest traditionsrige esportsevent tilbage - nu større end nogensinde! Copenhagen Games rykker denne påske til nye, større lokaler i Bella Center Copenhagen og er klar til at tage imod næsten dobbelt så mange gæster som sidste år.
26 Mar 2018 14:06:06 GMT
Champions Battle 2018: Caroline Wozniacki & Venus Williams mødes i Telia Parken – og på Copenhagen Marriott Hotel
Det var en stor dag for dengang 12-årige Caroline Wozniacki, da hun tilbage i 2002 fik lov til at hilse på sit store tennisidol Venus Williams, der toppede verdensranglisten over kvindelige tennisspillere. Nu gentager den historiske dag sig, når Australian Open 2018-vinderen Caroline Wozniacki møder den amerikanske tennislegende Venus Williams i Telia Parken i København. Copenhagen Marriott Hotel har samtidig fornøjelsen af at huse begge verdensstjerner under Champions Battle samt at være vært for det officielle pressemøde - og det er bestemt ikke en tilfældighed!
23 Mar 2018 09:00:00 GMT
Nye toner på Copenhagen Marriott Hotel: Home Concerts i The Royal Suite byder på nyt musik koncept i mageløse rammer
Et nyt musik kultur koncept - Home Concerts i The Royal Suite - rykker onsdag den 11. april ind på Copenhagen Marriott Hotel ved Kalvebod Brygge for første gang, og det bliver den konservatorieuddannede guitarist Jacob Gurevitsch, der giver den første intimkoncert i byens nyeste luksussuite. Både hotellet og Camille Jones, dansk popsangerinde og arrangøren af Home Concerts, glæder sig til det nye samarbejde, der inkluderer fem unikke intimkoncerter i løbet af 2018.
20 Mar 2018 12:49:53 GMT
Kom og deltag i internationalt fødevaretopmøde i København i august
Verden står i dag over for store fødevareudfordringer. Nu inviterer miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen til internationalt topmøde i København, hvor du kan komme med dine input til løsningerne.
13 Mar 2018 08:35:03 GMT
Hilton vender tilbage til København – og rykker ind på markant beliggenhed ved Knippelsbro
ATP Ejendomme og BC Hospitality Group indgår i fælles hotelprojekt og sikrer sammen Hilton-kædens tilbagevenden til København. De to parter investerer i en omfattende om- og tilbygning af det tidligere Nordea-domicil på Strandgade 7, der nu omdannes til et nyt Hilton hotel. Hotellet forventes at stå parat i løbet af 2020.
08 Mar 2018 07:00:36 GMT
’Eternal Sundown’: Copenhagen Marriott Hotel bakker op om byens første lysfestival med spektakulær installation på ‘Bølgen’
Copenhagen Marriott Hotel byder byens borgere og hotellets gæster velkommen til årets nye store lysfestival - Copenhagen Light Festival - når lysene tændes i det spektakulære lysværk 'Eternal Sundown' af danske Mads Vegas på Kalvebod Brygges skulpturelle bro 'Bølgen'.
01 Feb 2018 22:18:29 GMT
Æstetik møder funktionalisme i luksusklasse når The Royal Suite på Copenhagen Marriott slår dørene op efter en totalrenovering på 4,5 mio. kr
En ny suite med nyt design og ny lyd - men med samme unikke udsigt, 5-stjernede komfort og en velkendt hjemlig følelse. Copenhagen Marriott på Kalvebod Brygge lægger stærkt fra land inden årets første måned er omme med relanceringen af luksussuiten, The Royal Suite, der står klar efter en opgradering for 4,5 mio. kr. og byder på et modigt twist af international luksus og stilren dansk funktionalitet.
26 Jan 2018 04:30:00 GMT
Bella Center Copenhagen nomineret til M & IT Industry Awards 2018 - den britiske mødeindustris svar på en Oscar
Bella Center Copenhagen er blevet indstillet til og stemt i finalen i kategorien 'Best Overseas Conference Center' i den britiske mødeindustris svar på en 'Oscar' - M & IT Industry Awards.
23 Jan 2018 12:45:39 GMT
BC Hospitality Group styrker Bite Copenhagen med udnævnelse af ny direktør
Nyansættelse - BC Hospitality Group: Klaus Burkal er netop tiltrådt stillingen som Direktør for Bite Copenhagen med ansvar for videreudviklingen af den nye internationale fødevareudstilling, der sætter fokus på fremtidens tendenser i mad, teknologi og innovation.
08 Jan 2018 10:24:37 GMT

Rss feed from server

not available or rss format not supported

Pressekontakt

Anne Marie Barsøe
E-mail: anba@bchg.dk
Mobil: 8188 4843

 

Fotos

Ønskes fotos til redaktionel anvendelse fra et af BC Hospitality Group A/S forretningsområder, så kontakt venligst presse@bchg.dk

 

Nyhedsbreve

Tilmeld dig BC Hospitality Groups nyhedsbreve her