Persondata og privatlivspolitik

BC Hospitality Group
Persondata- og privatlivspolitik

For english version - click here

Hvem er vi?

BC Hospitality Group
Center Boulevard 5
DK-2300 København S

BC Hospitality Group (CVR 37 93 98 38) består af Bella Center Copenhagen, Forum Copenhagen, AC Hotel Bella Sky Copenhagen , Copenhagen Marriott og driver desuden Crowne Plaza Copenhagen Towers (CVR 30 54 80 43).

Denne politik dækker behandling af personoplysninger, der afgives, når du besøger vores hjemmesider og anvender hjemmesidens forskellige tjenester. Dine personoplysninger vil altid blive behandlet efter gældende regler.

Indsamling af dine personoplysninger
Vi indsamler dine personoplysninger, som du afgiver på en af vores hjemmesider, eller som du giver dit samtykke til.

Hvornår sker indsamlingen
Når du besøger en af vores hjemmesider kan dine personoplysninger blive indsamlet. F.eks. hvis du reserverer lokaler, anmoder om at blive kontaktet eller tilmelder dig til events eller nyhedsbreve, som forudsætter, at du afgiver visse personlige oplysninger.

Hvilke oplysninger indsamles
De personoplysninger, som BC Hospitality Group indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din firmaadresse, din stillingsbetegnelse og lignende identifikationsoplysninger. Herudover indsamles oplysninger om din færden på hjemmesiden.

Til hvilke formål indsamles oplysningerne
BC Hospitality Group indsamler dine personoplysninger for at kunne gennemføre din tilmelding eller levere en given tjeneste til dig og for at kunne fremsende nyhedsbreve og andre oplysninger vedrørende vores virksomhed og vores tjenester, såfremt du anmoder herom. Herudover indsamles dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser, målrettet markedsføring og statistik. Kun de personer, som anmoder om det, vil modtage e-mails eller andre meddelelser fra os med nyhedsbreve, tilbud mv. Du har altid mulighed for efterfølgende at angive, at du fremover ikke ønsker at modtage henvendelser fra os.

Videregivelse af dine personoplysninger
Dine personoplysninger kan blive videregivet til enheder og selskaber tilhørende BC Hospitality Group. Dine personoplysninger vil ikke blive gjort til genstand for ekstern videregivelse, medmindre der er hjemmel hertil i lov.
BC Hospitality Group kan endvidere videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder eller andre i det omfang dette følger af gældende lovgivning, eller BC Hospitality Group bliver pålagt videregivelse af en kompetent domstol.

Behandling hos tredjepart
BC Hospitality Group kan vælge at benytte databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, sociale og professionelle medier backup, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive overladt til tredjeparter, instrueret af BC Hospitality Group til at behandle dine personoplysninger på BC Hospitality Groups vegne. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.
Dine personoplysninger kan blive overført til andre lande uden for EU/EØS, og lande, der ikke har love, der giver særlig beskyttelse af personoplysninger.

BC Hospitality Group forpligter disse databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt, og til at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataloven.

Lagring af personoplysninger
BC Hospitality Group opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, til hvilke dine personoplysninger er indsamlet.

Beskyttelse af dine personoplysninger
BC Hospitality Group bestræber sig på bedst muligt at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger. BC Hospitality Group har implementeret sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, som browseren lægger på din pc. Den er ikke et program og kan ikke indeholde virus.

Vi bruger cookies til:
Personlige indstillinger og hjemmesidens funktionalitet: Fx i en kontakt-formular. Næste gang du udfylder formularen, gør cookien det nemmere for dig ved fx at foreslå dit navn, adresse eller mail-adresse, når du begynder at taste. Vi kan ikke se denne cookie.
Simpel statistik: Så vi kan forbedre hjemmesiden. Disse cookies fortæller os, hvilke sider der bliver besøgt mest, om din computer har besøgt os før (ud fra IP-adressen), hvilken browser og skærmopløsning, du bruger etc. Cookies stammer fra Google Analytics og Dynamicweb, som hjemmesiden styres med.
Målrettet markedsføring: At vise annoncer ud fra din adfærd på vores og andres hjemmesider. Cookies stammer fra Facemedia, Apsis og Facebook.

Ved klik på funktioner, der navigerer til andre websites (f.eks. sociale medier) har BC Hospitality Group ikke ansvar for eller kontrol over, hvilke cookies, der anvendes.

I din browser kan du slette cookies, blokere for dem eller browseren kan bede om din accept. Se hvordan i de forskellige browsere på http://minecookies.org/

Berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos BC Hospitality Group, skal du rette henvendelse på info@bchg.dk eller telefon 32 52 88 11. Er der registreret forkerte data, har du andre indsigelser eller ønsker du, at BC Hospitality Group berigtiger eller sletter personoplysninger kan du rette henvendelse til os. Du har desuden altid mulighed for selv at afmelde dig nyhedsbreve via link i de udsendte mails.

Ændringer til denne politik
Ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
 

Opdateret 19.02.2018