Andre forretningsområder

Catering - 360 Venue Catering

360° Venue Catering er en del af Crowne Plaza Copenhagen Towers og leverer kreativ catering og gennemførte bæredygtige madoplevelser til alle former for events. Vi leverer alt fra god mad, kokke, tjenere til borde, stole, service og dekoration.
360venuecatering.dk

Udlejning - Kontorer & Showrooms 

International House og CIFF Showrooms rummer de permanente lokaler til udlejning. International House er vores nyrenoverede kontorhotel i direkte tilknytning til Bella Center Copenhagen. CIFF Showrooms er Nordens største fashion house for professionelle, hvor førende modebrands har deres showroom. 
internationalhouse.dk 
ciff.dk

Copenhagen Meetings

Online mødebookingportal med øjeblikkelig bekræftelse - fuldstændig ligesom, når du booker hotelværelser Book dine møder med op til 30 personer via vores portal Copenhagen Meetings uden ventetid og præcis når det passer dig. 
copenhagenmeetings.dk

Transport - Bus & Limousineservice

BC Hospitality Group tilbyder en række transportmuligheder for gæster og kunder i vores forskellige venues og hoteller.. Vi har blandt andet lufthavns- og cruise shuttleservice, og derudover er vores busser og limousine til rådighed for udlejning til alle former for kørsel.
bchg.dk/transport