Copenhagen Marriott

I centrum af København på Kalvebod Brygge, helt ned til havnekanalen ligger det eksklusive Copenhagen Marriott Hotel. Med 406 rummelige og fuldt udstyrede værelser samt luksussuiter er det Danmarks største hotel med femstjernede omgivelser og femstjernet service.

Vores værelser har udsigt over byen til den ene side og havnekanalen til den anden. Kig forbi den ny-renoverede Royal Suite. Her møder æstetik funktionalitet og danner den perfekte ramme om alt fra private dining og VIP delegationer til bestyrelsesmøder og fotoshoots. 

På Copenhagen Marriott Hotel er vi kendt for vores konferencefaciliteter med i alt 16 lokaler i forskellige størrelser. De to største kan forvandles til én stor sal med plads til 600 gæster. Vi har højhastighedsinternet til rådighed i mødelokalerne, dygtige kokke og dedikerede medarbejdere der sørger for selskabets behov.

På Copenhagen Marriott Hotel har du også mulighed for at opleve en dejlig middag i restauranten Midtown Grill, der har den smukkeste udsigt over havnekanalen.

Som gæst har du adgang til vores fitnessområde med både sauna og dampbad.

 

  

Kontakt info

Copenhagen Marriott
Kalvebod Brygge 5
1560 København, Danmark
Tlf.: +45 8833 9900
cphdk.reservations@cphmarriott.dk
 

Besøg website