GO TO ENGLISH VERSION

FREMTIDENS MØDER OG EVENTS ER FLYTTET IND

Lad os mødes i en verden af digitale muligheder

Behovet for at mødes både virtuelt og fysisk er vokset, og derfor tilbyder alle Bellagroups hoteller og mødesteder i København naturligvis muligheden for både små og store digitale løsninger til dine møder.

På gensyn hos Copenhagen Marriott, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Bella Sky Conference & Event eller Bella Center Copenhagen.


Hybrid, online, zoom, teams, livestreaming...

Det danske sprog er blevet beriget med end del nye ord i de seneste år. Et af dem er ”hybridmøder”. Og det er ganske enkelt et arrangement, hvor der både er fysiske og virtuelle deltagere.

Med en digital løsning kan I mødes få eller mange. Det kan være alt fra de efterhånden velkendte onlinemøder til store konferencer med indlægsholdere fra hele verden. I kan også benytte vores teknologi til at afholde et superprofessionelt webinar og livestreame events. Der er – næsten – ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre, og vi skræddersyr en løsning, så de passer til lige præcis dine behov. 

Tag et kig på et par af vores digitale løsninger, og kontakt os for en helt uforpligtende snak og teknisk rådgivning.
 


ET PAR EKSEMPLER PÅ

HYBRIDMØDER OG DIGITALE EVENTS

Der er uanede muligheder for digitale løsninger til møder og events, så nedenfor finder du blot nogle få eksempler. Så kontakt os helt uforpligtende og lad os skræddersy den løsning, der passer til dit event. 

DET ENKLE ONLINEMØDE
Har du primært brug for et mødelokale med god plads, god internetforbindelse og stor skærm, hvor en del af dine mødedeltagere kan deltage online på f.eks. Zoom eller Teams?

Du kan tilslutte din egen laptop til skærmen uden ekstra omkostninger eller benytte et professionelt webcam. 

Inkluderet:
Kablet internetforbindelse samt opsætning af skærm og projektor.

Priser
Egen laptop: Ingen ekstra udgifter udover lokaleleje.
Leje og opsætning af Creston videobar: kr. 2.500,-

KONFERENCE/MØDE MED ONLINE PRÆSENTATION
Den gode løsning til f.eks. kurser, foredrag eller konferencer, hvor oplægsholders præsentation er online på f.eks. Teams eller Zoom.

Publikum kan se hele præsentationen og stille spørgsmål - og oplægsholder kan se og interagere med publikum. Dette setup giver mulighed for op til 5 personer på scene.

Inkluderet:
Kablet internetforbindelse samt opsætning af lærred, projektor og to kameraer.

Priser
Fra kr. 8.000,-  plus lokaleleje.

 

 

LIVESTREAMING EVENT – med eller uden grupperum
Løsningen til dig, der har brug for at livestreame et møde, en konference eller et andet event til mange deltagere, som kan skrive spørgsmål og kommentarer til værten. 

Streamingen kan både ske til grupperum ”onsite” eller til deltagere, der ikke er tilstede.

Inkluderet:
Kablet internetforbindelse, event-platform med tilmelding, to kameraer,  graphic switches samt opsætning af lærred og projektor.

Priser
Fra kr. 8.800,-
 

DET STORE HYBRID EVENT
Vi er vant til at mødes til messer og store kongresser i Bella Center. Det kan nu kombineres, så endnu flere kan være med virtuelt.

I samarbejde med en ekstern partner tilbyder vi f.eks. at lave digitale messer i de samme omgivelser som vanligt med flotte stande til udstillere og logiske flows for de besøgende.

Løsningen tilpasser naturligvis til eventet og kan - udover digitale stande - for eksempel indeholde live updates, interaktive oplevelser, mulighed for networking, workshops og nem adgang til streaming og præsentationer "on demand". 

Priser
Fra kr. 85.000,-
Se mere

 VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE 

Bella Sky Conference & Event
www.bellaskyconference.dk
meetsales@bellagroup.dk
Tlf. 3247 3030

Copenhagen Marriott Hotel
www.copenhagenmarriott.dk
meetings@cphmarriott.dk
Tlf. 8833 1313

Bella Center Copenhagen
www.bellacenter.dk
meetsales@bellagroup.dk
Tlf. 3247 3030

Crowne Plaza Copenhagen Towers
www.cpcopenhagen.dk
meetings@cpcopenhagentowers.com
Tlf. 8877 6699

 

 

 


 

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S

BELLAGROUP.DK