HEALTH & SAFETY

Som gæst hos BC Hospitality Group er din sikkerhed vores højeste prioritet. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

VORES OPGAVE ER AT SØRGE FOR DIG

Hos BC Hospitality Group er vi topprofessionelle og har stor erfaring i at planlægge og håndtere alle typer arrangementer - uanset omfang, venue og om du er konferencedeltager, hotel- eller restaurantgæst eller på messe. Det gælder til hverdag såvel som i ekstraordinære situationer.

Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer, som gør at både du og vores medarbejdere kan føle sig helt trygge, og vi tager alle nødvendige forholdsregler i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Derudover har vi, vores egen lægefaglige kapacitet tilknyttet vores daglige COVID-19 beredskab som sikrer den bedst mulige implementering af vores mange sundhedsfaglige tiltag.

Vores opgave er at sørge for, at du som gæst kan koncentrere dig 100% om det, du er her for. 

HOTELLER OG VENUES I BC HOSPITALITY GROUP

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel, Bella Sky Conference & Event samt Bella Center Copenhagen.
En del af Horestas Safe to Visit program

 

VORES HEALTH & SAFETY INITIATIVER

Mad & Drikke

Fuld forplejning – og vi pakker gerne ind.

Når man deltager i et møde, konference, messe eller lignende, er der som regel et eller flere måltider inkluderet. Det koncept er uændret og du vil, som altid, kunne nyde velsmagende mad, drikke, snacks og lidt sødt tilberedt af vores dygtige kokke.

Vores hygiejnekrav er tårnhøje og du kan være fuldkommen tryg ved, at alt er tilberedt efter alle forskrifter.

Vi har øget fokus på fødevarehygiejne inklusiv ekstra overvågning af distribution, processer, håndtering og rengøringsstandarder.

Al mad og drikke er tilberedt i henhold til de danske fødevaremyndighedes retningslinjer og er pakket ind eller portionsanrettet alt efter dit ønske.

- Vi pakker med glæde ind.
- Al mad/måltider er portionsanrettet – serveret eller selvbetjening.

Det faktum, at alle vores enheder er belønnet med Elite-Smileys, udstedt af Fødevarestyrelsen, understreger at vi tager vores ansvar meget alvorligt.

 HÅNDTERING AF STØRRE EVENTS - Eksempel
 

 

 

SPØRGSMÅL ELLER SÆRLIGE ØNSKER? 

Skulle I have særlige ønsker eller behov for individuel sparring i forbindelse med jeres arrangement, er vi altid klar til at assistere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

healthsafety@bchg.dk.