HEALTH & SAFETY

Som gæst i vores hus er din sikkerhed vores højeste prioritet – altid. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

VORES OPGAVE ER AT SØRGE FOR DIG

Hos BC Hospitality Group er vi topprofessionelle og har stor erfaring i at planlægge og håndtere alle typer arrangementer, uanset omfang og det gør ingen forskel om du er konferencedeltager, hotel-eller restaurantgæst eller på messebesøg. Det gælder til hverdag såvel som i ekstraordinære situationer.

Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer, som gør at både du og vores medarbejdere kan føle sig helt trygge, og vi tager alle nødvendige forholdsregler i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Derudover har vi, vores egen lægefaglige kapacitet tilknyttet vores daglige COVID-19 beredskab som sikrer den bedst mulige implementering af vores mange sundhedsfaglige tiltag.

Det er helt enkelt omdrejningspunktet i vores organisation, vores opgave er først og fremmest at sørge for, at du, vores gæst, kan koncentrere dig 100% om det du er her for. 

SE COVID-19 GUIDELINES

Læs mere om vores retningslinjer i forbindelse med planlægning og afvikling af arrangementer.

BELLA CENTER COVID-19 QUICK GUIDE / SAFEVENUE (10 sider)

BELLA CENTER COVID-19 GUIDELINES (43 sider)

 

HÅNDTERING AF STØRRE EVENTS
 

 

 

VORES HEALTH & SAFETY INITIATIVER

Mad & Drikke

Fuld forplejning – og vi pakker gerne ind.

Når man deltager i et møde, konference, messe eller lignende, er der som regel et eller flere måltider inkluderet. Det koncept er uændret og du vil, som altid, kunne nyde velsmagende mad, drikke, snacks og lidt sødt tilberedt af vores dygtige kokke.

Vores hygiejnekrav er tårnhøje og du kan være fuldkommen tryg ved, at alt er tilberedt efter alle forskrifter.

Vi har øget fokus på fødevarehygiejne inklusiv ekstra overvågning af distribution, processer, håndtering og rengøringsstandarder.

Al mad og drikke er tilberedt i henhold til de danske fødevaremyndighedes retningslinjer og er pakket ind eller portionsanrettet alt efter dit ønske.

- Vi pakker med glæde ind.
- Al mad/måltider er portionsanrettet – serveret eller selvbetjening.

Det faktum, at alle vores enheder er belønnet med Elite-Smileys, udstedt af Fødevarestyrelsen, understreger at vi tager vores ansvar meget alvorligt.

  

SPØRGSMÅL ELLER SÆRLIGE ØNSKER? 

Skulle I have særlige ønsker eller behov for individuel sparring i forbindelse med jeres arrangement, er vi altid klar til at assistere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

healthsafety@bchg.dk.