HEALTH & SAFETY

Som gæst i vores hus er din sikkerhed vores højeste prioritet – altid. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

VORES OPGAVE ER AT SØRGE FOR DIG

Hos BC Hospitality Group er vi topprofessionelle og har stor erfaring i at planlægge og håndtere alle typer arrangementer, uanset omfang og det gør ingen forskel om du er konferencedeltager, hotel-eller restaurantgæst eller på messebesøg. Det gælder til hverdag såvel som i ekstraordinære situationer.

Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer, som gør at både du og vores medarbejdere kan føle sig helt trygge, og vi tager alle nødvendige forholdsregler i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Derudover har vi, vores egen lægefaglige kapacitet tilknyttet vores daglige COVID-19 beredskab som sikrer den bedst mulige implementering af vores mange sundhedsfaglige tiltag.

Det er helt enkelt omdrejningspunktet i vores organisation, vores opgave er først og fremmest at sørge for, at du, vores gæst, kan koncentrere dig 100% om det du er her for. 

SE COVID-19 GUIDELINES

Læs mere om vores retningslinjer i forbindelse med planlægning og afvikling af arrangementer.

BELLA CENTER COVID-19 QUICK GUIDE / SAFEVENUE (10 sider)

BELLA CENTER COVID-19 GUIDELINES (43 sider)

 

HÅNDTERING AF STØRRE EVENTS
 

 

 

VORES HEALTH & SAFETY INITIATIVER

God plads & Afstand

Alle vores enheder har den plads, der skal til i forhold til myndighedernes retningslinjer.

De to absolut vigtigste forholdsregler i forbindelse med COVID-19 er afstand og antal personer pr. kvadratmeter. Vi har pladsen, og kan let efterkomme myndighedernes retningslinjer – et par eksempler:

- Ekstra afstand mellem stolene i mødelokaler.
- Streaming imellem møderum.
- Deltagere får tildelt tidsintervaller.

Vores beliggenhed og faciliteter, med store rum og rummelige fællesarealer, gør det meget let, helt bogstaveligt, at holde afstand og tilvejebringe den nødvendige plads uanset arrangementstype.

- Vi lever op til myndighedernes guidelines angående 2 m2 pr person i mødelokaler og 4 m2 pr. person i fællesarealer.
- Vi skaber sikre opsætninger uden at det går ud over arrangementets kvalitet.
- Synlig skiltning med tydelige illustrationer og instruktioner.

Har man en messestand, skal man være opmærksom på særlige regler, kontakt os gerne for yderligere information.

Crowd management er en af vores spidskompetencer og vi har fuldt fokus på jeres, og vores sikkerhed – vi passer på hinanden. 

SPØRGSMÅL ELLER SÆRLIGE ØNSKER? 

Skulle I have særlige ønsker eller behov for individuel sparring i forbindelse med jeres arrangement, er vi altid klar til at assistere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

healthsafety@bchg.dk.