HEALTH & SAFETY

Som gæst hos BC Hospitality Group er din sikkerhed vores højeste prioritet. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

VORES OPGAVE ER AT SØRGE FOR DIG

Hos BC Hospitality Group er vi topprofessionelle og har stor erfaring i at planlægge og håndtere alle typer arrangementer - uanset omfang, venue og om du er konferencedeltager, hotel- eller restaurantgæst eller på messe. Det gælder til hverdag såvel som i ekstraordinære situationer.

Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer, som gør at både du og vores medarbejdere kan føle sig helt trygge, og vi tager alle nødvendige forholdsregler i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Derudover har vi, vores egen lægefaglige kapacitet tilknyttet vores daglige COVID-19 beredskab som sikrer den bedst mulige implementering af vores mange sundhedsfaglige tiltag.

Vores opgave er at sørge for, at du som gæst kan koncentrere dig 100% om det, du er her for. 

HOTELLER OG VENUES I BC HOSPITALITY GROUP

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel, Bella Sky Conference & Event samt Bella Center Copenhagen.
En del af Horestas Safe to Visit program

 

VORES HEALTH & SAFETY INITIATIVER

God plads & Afstand

Alle vores enheder har den plads, der skal til i forhold til myndighedernes retningslinjer.

De to absolut vigtigste forholdsregler i forbindelse med COVID-19 er afstand og antal personer pr. kvadratmeter. Vi har pladsen, og kan let efterkomme myndighedernes retningslinjer – et par eksempler:

- Ekstra afstand mellem stolene i mødelokaler.
- Streaming imellem møderum.
- Deltagere får tildelt tidsintervaller.

Vores beliggenhed og faciliteter, med store rum og rummelige fællesarealer, gør det meget let, helt bogstaveligt, at holde afstand og tilvejebringe den nødvendige plads uanset arrangementstype.

- Vi lever op til myndighedernes guidelines angående antal kvadratmeter pr person.
- Vi skaber sikre opsætninger uden at det går ud over arrangementets kvalitet.
- Synlig skiltning med tydelige illustrationer og instruktioner.

Har man en messestand, skal man være opmærksom på særlige regler, kontakt os gerne for yderligere information. 

Crowd management er en af vores spidskompetencer og vi har fuldt fokus på jeres, og vores sikkerhed – vi passer på hinanden.HÅNDTERING AF STØRRE EVENTS - Eksempel
 

 

 

SPØRGSMÅL ELLER SÆRLIGE ØNSKER? 

Skulle I have særlige ønsker eller behov for individuel sparring i forbindelse med jeres arrangement, er vi altid klar til at assistere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

healthsafety@bchg.dk.