HEALTH & SAFETY

Som gæst i vores hus er din sikkerhed vores højeste prioritet – altid. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

VORES OPGAVE ER AT SØRGE FOR DIG

Hos BC Hospitality Group er vi topprofessionelle og har stor erfaring i at planlægge og håndtere alle typer arrangementer, uanset omfang og det gør ingen forskel om du er konferencedeltager, hotel-eller restaurantgæst eller på messebesøg. Det gælder til hverdag såvel som i ekstraordinære situationer.

Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer, som gør at både du og vores medarbejdere kan føle sig helt trygge, og vi tager alle nødvendige forholdsregler i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Derudover har vi, vores egen lægefaglige kapacitet tilknyttet vores daglige COVID-19 beredskab som sikrer den bedst mulige implementering af vores mange sundhedsfaglige tiltag.

Det er helt enkelt omdrejningspunktet i vores organisation, vores opgave er først og fremmest at sørge for, at du, vores gæst, kan koncentrere dig 100% om det du er her for. 

SE COVID-19 GUIDELINES

Læs mere om vores retningslinjer i forbindelse med planlægning og afvikling af arrangementer.

BELLA CENTER COVID-19 QUICK GUIDE / SAFEVENUE (10 sider)

BELLA CENTER COVID-19 GUIDELINES (43 sider)

 

HÅNDTERING AF STØRRE EVENTS
 

 

 

VORES HEALTH & SAFETY INITIATIVER

Hvor mange må man være?

Vi har stor ekspertise og erfaring i håndtering af grupper i alle størrelser.

Forsamlingsforbuddet bliver lempet gradvist i takt med de forskellige faser i genåbningen af Danmark. Den 8. juni blev forsamlingsforbuddet hævet til 50 personer, og fra 8. juli er tallet 100 personer.

Undtaget herfra er ”konferencelignende aktiviteter” som f.eks. møder og generalforsamlinger: Man må være op til 500 personer, når der er tale om primært siddende forsamlinger og de respektive retningslinjer overholdes.

Det betyder helt konkret:

- Det generelle forsamlingsforbud er hævet til 50 personer.

- ”Konferencelignende aktiviteter” er undtaget og kan gennemføres for max 500 personer, både ude og inde, med først og fremmest siddende gæster.

- De 500 inkluderer gæster, personale m.m. Med andre ord alle tilstedeværende.

- Flere arrangementer, med op til 500 deltagere pr. sal, kan afvikles sideløbende, enten tidsforskudt eller med flere indgange, og adskilt fra hinanden.

- Der gælder andre regler for messer som er sidestillet med storcentre. Det skal forstås som aktiviteter, hvor flere personer går rundt uden at være en del af samme selskab.

- Der skal afsættes 2 m2 gulvareal pr. person i møderum eller sal – sidstnævnte kan også være udendørs. For fællesarealer er det 4 m2 pr. person.

- I praksis kan indretning ske med stolerækker, caféborde, bænke osv., det afgørende er at deltagerne er siddende og at afstandskrav overholdes.

Vores gæster bliver naturligvis orienteret om retningslinjer og andre væsentlige detaljer inden afholdelse af arrangementer. Det er meget vigtigt med forventningsafstemning så alle involverede parter ved præcis hvad der skal ske og at arrangementet forløber helt efter planen.

 

 

SPØRGSMÅL ELLER SÆRLIGE ØNSKER? 

Skulle I have særlige ønsker eller behov for individuel sparring i forbindelse med jeres arrangement, er vi altid klar til at assistere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

healthsafety@bchg.dk.