3 x nytår på AC Hotel Bella Sky Copenhagen 

Traditionen tro inviterer AC Hotel Bella Sky Copenhagen til hele tre forskellige nytårsfester, der hver især er kendetegnet af høj kvalitet og fokus på detaljerne.

Eksklusivt nytår i SUKAIBA Copenhagen (Kun få pladser tilbage)

Kan du forestille dig et mere stemningsfyldt sted at fejre nytår end på 23. etage af AC Hotel Bella Sky med den vildeste panoramaudsigt over København og mod Sverige? 

I får champagne til Dronningens nytårstale, eksklusiv nytårsmiddag med 14 retter fordelt på 7 serveringer, udsøgt vinmenu, champagne kl. 24.00, fri bar inkl. cocktails og drinks samt fest og DJ til kl. 02.30.

Det bliver en helt særlig nytårsaften i 76 meters højde. 

Pris: DKK 2.995,- pr. person - KUN FÅ PLADSER TILBAGE


Udsøgt middag i Restaurant BASALT

I Restaurant BASALT byder vi nytårsaften på en udsøgt middag inspireret af det nordiske køkken - for dig, der måske skal videre i byen eller bare ønsker en rigtige god nytårsmiddag.

Der bydes på velkomstdrink, udsøgt nytårsmenu med 5 gourmetserveringer i Restaurant BASALT, vinmenu, kaffe/te, Petit Fours og avec.

Bemærk venligst at middagen i Restaurant BASALT slutter kl. 23.00. 

Pris: DKK 1.395 pr. person 
 


Den store nytårsfest i Ballroom (Fuldt booket)

Ballroom Celebration er den store nytårsfest med udsøgt nytårsbuffet, dans, DJ og fri bar. Alt sammen i vores Ballroom på første etage. 

Der bydes på velkomstdrink til Dronningens nytårstale, udsøgt nytårsbuffet med vin, kaffe/te, fri bar, champagne og kransekage kl. 24.00 og fest med DJ til kl. 03.00.

Hele aftenen og festen foregår i stemningsfulde omgivelser i Ballroom på 1. etage. 

Pris: DKK 1.495 pr. person  - FULDT BOOKET