3 x nytår på AC Hotel Bella Sky Copenhagen 

Traditionen tro inviterer AC Hotel Bella Sky Copenhagen til hele tre forskellige nytårsfester, der hver især er kendetegnet af høj kvalitet og fokus på detaljerne.

Eksklusivt nytår i SUKAIBA Copenhagen

Kan du forestille dig et mere stemningsfyldt sted at fejre nytår end på 23. etage af AC Hotel Bella Sky med den vildeste panoramaudsigt over København og mod Sverige? 

I får champagne til Dronningens nytårstale, eksklusiv nytårsmiddag med 14 retter fordelt på 7 serveringer, udsøgt vinmenu, champagne kl. 24.00, fri bar inkl. cocktails og drinks samt fest og DJ til kl. 02.30.


Pris: DKK 2.995,- pr. person


Den store nytårsfest i Ballroom 

Ballroom Celebration er den store nytårsfest med udsøgt nytårsbuffet, dans, DJ og fri bar. Alt sammen i vores Ballroom på første etage. 

Der bydes på velkomstdrink til Dronningens nytårstale, udsøgt nytårsbuffet med vin, kaffe/te, fri bar, champagne og kransekage kl. 24.00 og fest med DJ til kl. 03.00.

Hele aftenen og festen foregår i stemningsfulde omgivelser i Ballroom på 1. etage. 

Pris: DKK 1.495 pr. person
 


Udsøgt middag i Restaurant BASALT

I Restaurant BASALT byder vi nytårsaften på en udsøgt middag inspireret af det nordiske køkken.

Der bydes på velkomstdrink, udsøgt nytårsmenu med 5 gourmetserveringer i Restaurant BASALT, vinmenu, kaffe/te, Petit Fours og avec.

Middagen i Restaurant BASALT slutter kl. 23.00. 

Pris: DKK 1.395 pr. person 


Glem ikke julefrokosten!

Vil du sikre dig og dine kolleger, venner eller familie plads til årets julefrokost på den rigtige dato? Så er det nu du skal booke!

Årets julefest afholdes i Restaurant BM på 1. sal. Vi byder på stor traditionel julebuffet med øl, vand og vin, kaffe/te og avec, fri bar med øl, vand, vin og udvalgte long drinks, underholdning og fest med DJ frem til kl. 01.30, hvor natmaden kommer på bordet. 

Pris: DKK 1.395,- pr. person

Datoer:
Fredag den 29. november
Fredag den 6. december
Fredag den 13. december