I BC Hospitality Group arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi - udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund, og bestræber os på at have en postiv indvirkning på vores omgivelser. 

DRIVKRAFTEN I VORES FORRETNING

Vi bestræber os på at være den førende hospitality virksomhed i Danmark, det gør vi ved at fokusere på det der er vigtigst - hosting moments that matter. Dette er drivkraften i vores forretning og afspejles i alt hvad vi gør, herunder at udnytte vores potentiale til at påvirke vores omgivelser positivt.

Vi har derfor defineret bæredygtige fokusområder og iværksat konkrete initiativer indenfor hvert område.

INITIATIVER & EVENTS

Responsible Hospitality Day 2019

ÅRLIG KONFERENCE PÅ CROWNE PLAZA COPENHAGEN TOWERS

Responsible Hospitality Day blev i år afholdt for tredje gang, og denne gang med Wonderful Copenhagen som samarbejdspartner.

Med temaet "The Sustainable Guest Experience" kunne over 200 gæster lade sig inspirere til arbejdet mod en bæredygtig branche. Det forgik bl.a. ved hjælp af inddragende foredrag, spændende cases og masser af bæredygtig networking. 

Blandt dagens inspirerende taler var Freja Marie Frederiksen fra Roskilde Festival, der fortalte om festivallens bæredygtige partnerskaber, samt Trine Plambech fra Alexandra Instituttet, der fortalte om deres tilgang til intellegent bæredygtighed og teknologiens understøttelse heraf.

Responsible Hospitality Day er en dag for virksomheder, videninstitutioner, offentlige institutioner, restauratører m.fl. Med andre ord aktører i - og omkring hospitalitybranchen.