I BC Hospitality Group arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi - udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund, og bestræber os på at have en postiv indvirkning på vores omgivelser. 

DRIVKRAFTEN I VORES FORRETNING

Vi bestræber os på at være den førende hospitality virksomhed i Danmark, det gør vi ved at fokusere på det der er vigtigst - hosting moments that matter. Dette er drivkraften i vores forretning og afspejles i alt hvad vi gør, herunder at udnytte vores potentiale til at påvirke vores omgivelser positivt.

Vi har derfor defineret bæredygtige fokusområder og iværksat konkrete initiativer indenfor hvert område.

RAPPORTER

Læs alt om vores fokusområder, bæredygtige tilgang, aktiviteter og initiativer:

Responsible Hospitality Report 2018
Responsible Hospitality Report 2017
Responsible Hospitality Report 2016

 

INITIATIVER & EVENTS

Responsible Hospitality Day 2019

9. SEPTEMBER PÅ CROWNE PLAZA COPENHAGEN TOWERS

Responsible Hospitality Day afholdes i år for tredje gang, og i år holdes dagen med Wonderful Copenhagen som samarbejdspartner.

Vi skaber et forum for dialog, der har til formål at inspirere dig, som en del af vores mål om at arbejde mod en bæredygtig branche. Det sker via foredrag med substans, spændende cases og ikke mindst masser af bæredygtig networking.

Responsible Hospitality Day er en dag for virksomheder, videninstitutioner, offentlige institutioner, restauratører m.fl. Med andre ord aktører i - og omkring hospitalitybranchen.

Læs mere og tilmeld dig her