BC Hospitality Group ruller for tredje gang den grønne løber ud og inviterer til Responsible Hospitality Day. Men vi er ikke alene – vi har nemlig Wonderful Copenhagen med som samarbejdspartner, og det er vi meget glade for.

Responsible Hospitality Day er dagen, der skal inspirere dig og dermed branchen. Det sker via foredrag med substans, spændende cases og ikke mindst masser af bæredygtig networking.

TID & STED
Dato: 9. september 2019 kl. 12.30-17:00 
Sted: Ballroom Everest - Crowne Plaza Copenhagen Towers 

SÅDAN DELTAGER DU:
Konferencen er fuldt booket, men tilmeld dig vores venteliste herunder.

TILMELD DIG VENTELISTEN
 

SE VIDEO FRA EVENTET I 2018:

 

TEMA & PROGRAM 2019:

The Sustainable Guest Experience! Hvordan forankrer vi bæredygtighed i gæsteoplevelsen?

Vi inviterer en række interessante og relevante personer til at præsentere fakta, dele holdninger og praktiske cases. Aktiviteter som alle belyser hvordan bæredygtighed kan have en direkte positiv indvirkning og aftryk på gæsteoplevelsen. Vi kigger bl.a. på: Hvad bæredygtighed egentlig betyder for gæsterne, hvis det altså overhovedet betyder noget? Vi kommer hele vejen rundt fra data, design, teknologi og gastronomi.

Derudover vil der til Responsible Hospitality Day 2019 være et spændende Lab-område, hvor innovative og spirende nye firmaer demonstrerer deres nye produkter alt imens I netværker på kryds og tværs.

HVEM DELTAGER?  
Virksomheder, videninstitutioner, offentlige institutioner, restauratører m.fl med andre ord aktører i og omkring hospitalitybranchen.

Dagens moderator er Verner Kristiansen.Verner er uddannet cand.comm. og har arbejdet med kommunikation og international udvikling i over 25 år, først for FN, Udenrigsministeriet, DI og Mandag Morgen og de sidste tolv år som direktør i egen virksomhed.

PROGRAM 2019

12.30
Registrering og bæredygtig snack

13.00
Velkomst v/ dagens facilitator, Verner Kristiansen

13.05
Velkommen og dagens tema v/BC Hospitality Group

13.15
Oplæg v/ Wonderful Copenhagen
Elaheh Peyman Granov og Signe Gjelstrup Mouridsen præsenterer resultater fra 10Xcopenhagen om fremtidens turisme relateret til hospitalitybranchens udfordringer og muligheder indenfor bæredygtighed.

13.25
Oplæg v/ Madhu Rajesh, Director of International Tourism Partnership 
Hun taler om ITP samarbejdet, og vigtigheden af partnerskaber i branchen for at kunne gøre en reel forskel. Derudover kan hun fortælle mere omkring det globale aspekt i forhold til udfordringer og muligheder for hoteller indenfor bæredygtighed og den bæredygtige gæsteoplevelse. OBS: Dette oplæg er på engelsk. 

13.45
Session 1: ‘Co-creation og partnerskaber’
Denne session handler om hvordan ‘co-creation’ og partnerskaber kan være med til at skabe eller fremme den bæredygtige gæsteoplevelse.
Mød Torben E. Hoffmann Rosenstock fra Danmarks Restauranter og Cafeer, som fortæller om det bæredygtige branchesamarbejde REGA samt Freja Marie Frederiksen fra Roskilde Festival, som fotæller om festivallens forskellige typer partnerskaber i forbindelse med bæredygtighed. 

14.30
Networking og udforskning af ‘Lab’-område
Stræk benene, drik en kop kaffe og tag en snak med de andre deltagere imens I udforsker innovative og spændende produkter og services.

15.15
Session 2: Teknologi og digitale medier
Denne session handler om teknologi og digitale medier som værktøj til at forbedre den bæredygtige gæsteoplevelse. Samtidig ser vi på hvilke udfordringer og muligheder teknologi skaber for hospitalitybranchen og den bæredygtige gæsteoplevelse.
Mød Trine Plambech fra Alexandra Instituttet, som fortæller om intelligent bæredygtighed og resultater fra brugerstudier om hvordan teknologi kan være med til at nudge folk til at spare på energien, og Maria Andersen fra KBH Madhus, som fortæller om potentialet for digitale medier og bæredygtighedsinfluencere til at påvirke den bæredygtige gæsteoplevelse.

16.00
Trends i hospitalitybranchen v/ Steffen Kaj Pedersen, hotel-brancheleder, PwC
Foredrag om hospitalitybranchens megatrends og hvordan de harmonerer med bæredygtighed. 

16.30
Afrunding efterfulgt af networking og forfriskninger

17:30
Tak for i dag!

 

Responsible Hospitality Day 2019 har særlig fokus på følgende verdensmål: